Home » Vraag en antwoord

Vragen en antwoorden over de pigment behandeling


Is de laser of de naald removal behandeling pijnlijk?

Het is niet geheel pijnloos maar de meeste klanten kunnen de behandeling goed verdragen.


Is pigment verwijderen gevaarlijk?

Nee, mits er hygiënisch en volgens de GGD, RIVM en Voedsel en Waren Autoriteit richtlijnen gewerkt wordt.


Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om tot een perfect resultaat te komen zijn meestal meerdere behandelingen nodig om uw permanent make up pigment te verwijderen, maar er zijn genoeg voorbeelden te noemen waarbij de klant in een keer van zijn pigment probleem af is. Een tattoo heeft meestal meer behandelingen nodig dan permanent make up omdat deze dieper is geplaatst en met ander pigment geplaatst is (Vraag ons eerst om advies). Uw pigmentvlekken zijn bijna altijd in een keer verdwenen, maar uitzonderingen daar gelaten.

Is permanent make up (PMU) hetzelfde als een Tattoo?

Nee, een tattoo gaat veel dieper in de huid en is gepigmenteerd met een ander soort inkt . Permanent make up zal langzaam lichter worden en een tattoo is echt permanent.


Welke behandelingen bieden jullie aan?

Pigment verwijderen met de laser, pigment verwijderen met de naald removal techniek, compleet nieuwe permanent make up en pigmentvlekken (ouderdomsvlekken) verwijderen.

Vraag en antwoord

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandelde zone moet goed verzorgd worden de eerste dagen. Om te bekijken waar u allemaal rekening mee moet houden na een laser of naald behandeling raad ik u aan om naar onze nazorg instructie pagina te gaan.


Wat is beter, de laser of de naald removal techniek?

De laser kan niet alle pigment problemen oplossen. Wanneer uw pigment probleem niet met de laser opgelost kan worden dan kunnen wij dit nagenoeg altijd met de naald removal techniek oplossen. De laser geeft in veel gevallen wel een sneller eindresultaat dan de naald removal techniek. De ene techniek is dus niet beter als de andere techniek, beide hebben ze hun unieke eigenschappen.


Werkt “Permanent make up herstel” op afspraak?

Ja, een behandeling gaat alleen op afspraak.

Klik hier om direct naar de contact pagina te gaan.


Kan ik een pers
oonlijk advies krijgen over mijn pigment probleem?

U kunt ons altijd bellen voor advies, direct een behandel afspraak te maken of een intake gesprek in te plannen. Meestal vragen wij om een goede scherpe foto van uw pigment probleem naar ons te versturen, dit kunt u digitaal doen via mail, sms of whatsapp.


Waar zijn jullie gevestigd?

Om goed bereikbaar te zijn hebben wij twee vestigingen in Nederland in de regio Amsterdam en Rotterdam. Onze filialen bevinden zich in Capelle a/d IJssel op de Lisbaan 15 en in Zaandam op de klokbaai 30.

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

laat google review achter
qr-code de permanent make up herstel review

© Copyright 2024 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy