Home » De Yag Laser

Permanent make up laser

Nagenoeg alle Yag lasers zijn niet geoptimaliseerd voor permanent make up te verwijderen. De pigmentatie kan hierdoor ook slechter in plaats van beter worden en in sommige gevallen kan een verkeerde laser zelfs schade aan de huid toebrengen.

De door ons zelf ontwikkelde Q-switched Nidium-Yag laser is de beste op de markt voor verkeerd aangebrachte pigmenten op uw wenkbrauwen, eyeliner en lippen op een goede en veilige manier te verwijderen. Naast deze specifieke behandelingen zijn wij ook gespecialiseerd om uw tattoo te verwijderen. De eigen ontwikkelde Ecuri Yag laser hebben wij ook in ons assortiment en verkopen wij aan vele klanten over de hele wereld.
Naast deze laser behandelingen hebben wij ook de naald removal techniek ontwikkeld en ook hiermee zijn wij uniek in Nederland.

Klik hier om direct naar de naald techniek uitleg te gaan.

Onze Yag Laser is een speciale Q-switched Nidium-Yag laser die met de naald techniek ingebrachte pigmenten (permanent make up en tattoo) en natuurlijke melanine (pigment vlekken of ouderdoms vlekken) kan verwijderen. Deze pigmenten worden door een zeer gecentreerde speciale laser straal tot zeer kleine stukjes geschoten (dit wordt ook wel gefragmenteerd genoemd).

Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt zal direct afgestoten worden tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling, en er is ook nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfe systeem en zo het lichaam verlaat.

IJzeroxide pigment zijn voor nagenoeg alle andere Yag lasers een groot probleem en deze lasers zijn dan ook niet geschikt voor behandeling hiervan. De meeste Permanent make up kleuren bevatten grote hoeveelheden ijzeroxides die dus de problemen veroorzaken voor het verwijderen hiervan.
Vaak wordt door bedrijven beweerd dat het geen probleem is om het pigment te verwijderen, maar uit de praktijk blijkt het toch een zeer gespecialiseerde behandeling te zijn en verwijzen diverse bedrijven uit Nederland en buitenland hun klanten door naar één van onze vestigingen.
Wanneer men met een normale Yag laser Permanent make up probeert te verwijderen zal het pigment zwart kleuren en daarna zal het leiden tot zeer moeilijk behandelbare donkere pigmentaties.
De door ons ontwikkelde Yag Laser bevat een gepatenteerde techniek waarmee wij uw Permanent make up met succes kunnen verwijderen.

 

Verschillende laser frequenties

Onze Q-switched Nidium-Yag Laser kunnen wij voorzien van verschillende lenzen, die allemaal een andere specificatie hebben en geheel zijn afgestemd op één bepaalde behandeling.
Zo hebben wij bijvoorbeeld een kleine lens die een gepulseerde laserstraal genereert van 1064 nanometer, deze is uitermate geschikt voor behandeling van zwart, donkerbruin en blauw pigment. Verder is deze lens geschikt voor tatoeages (zwart koolstofpigment), wenkbrauwen en donkere eyeliner tinten.
Donkere pigmentvlekken of ouderdomsvlekken kunnen wij hier ook zeer goed mee behandelen en zelfs geheel laten verdwijnen.
Wanneer u na de verwijdering van pigmentvlekken ook onze speciale Natural pigment removal vloeistof blijft gebruiken (elke dag even insmeren), zullen de pigmentvlekken na verloop van tijd ook niet meer terug komen.

Klik hier om direct naar onze pigmentvlekken pagina te gaan.

Wij kunnen ook de Laser voorzien van een grote lens met een frequentie verdubbellaar wat leidt tot een laser straal van 532 nanometer.
Deze lens is speciaal ontwikkeld voor rode, oranje kleurstoffen en het natuurlijke rood-bruine (melanine) pigment.

Onze Yag laser is ingedeeld als klasse 4 laser en is CE gekeurd.

Klik hier om direct naar de contact pagina te gaan voor onze bedrijfs informatie of direct een afspraak te maken voor een behandeling met onze speciale permanent make up laser.

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

laat google review achter
qr-code de permanent make up herstel review

© Copyright 2018 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy