Home » hygiene/gezondheid

Permanent Make Up herstel en hygiëne

Wij hechten veel waarde aan hygiëne. In het belang van uw en onze gezondheid is het is belangrijk dat er volgens de GGD regels gewerkt wordt. Alle materialen waar wij gebruik van maken zijn voorzien van de nodige RVG nummers, UN nummers en CU keurmerk.

 

GGD keuring en veiligheid

Onze filialen worden elke 3 jaar gekeurd door de GGD waarbij een GGD medewerker van begin tot eind met een behandeling mee kijkt. Hierbij wordt er gekeken of alle hygiëne regels exact uitgevoerd worden. In alle keuringen hebben wij voldaan aan alle wettelijke eisen.

Laser Behandeling
RIVM Veiligheid
De veilige naaldmodule
De GGD keuring

Veiligheid bij laseren

Voordat wij u gaan behandelen met de laser beschermen wij u, eventuele andere personen in de zelfde ruimte en onszelf. We treffen maatregelen om de ogen te beschermen met speciale laser brillen, ondoorschijnende afdek bril of een oog lepeltje.

 

Veilige naald module

De Permanent Make Up Studio werkt uitsluitend met de veilige naald modules die per stuk steriel verpakt zijn en een membraam hebben zodat het pigment niet terug de naald in kan lopen. De modules gebruiken wij eenmalig en na gebruik gaan deze direct in de naaldcontainer voor vernietiging.

 

RIVM over cosmetische toepassingen van lasers en aanbevelingen voor veilig en verantwoord gebruik

Voor de behandeling is het goed om eerst op de hoogte te zijn over het veilig en verantwoord gebruiken van lasers in Cosmetische toepassingen, voor diepgaande informatie kunt u het RIVM onderzoek raadplegen. Dit onderzoek werd verricht in opdracht van Inspectie voor de Gezondheidszorg, in het kader van project V/300080, ‘Toezichtondersteuning Medische Stralingstoepassingen’

Open of download hier het RIVM document.

Richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid voor permanent make up

Hygiënerichtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid voor permanent make up

Voor de behandeling is het goed om eerst op de hoogte zijn van de hygiënerichtlijnen voor permanente make up. Deze zijn in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, door Welzijn en Sport opgesteld door het landelijk centrum hygiëne en veiligheid. Het document is erg lang en daarom hebben wij het belangrijke “hoofdstuk 8” er voor u uit gehaald.

Open of download hier het hygiënerichtlijnen document

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

laat google review achter
qr-code de permanent make up herstel review

© Copyright 2024 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy