Home » Uw eerste Behandeling

De laser of naald behandeling

Door onze 20 jaar ervaring, zeer veel tevreden klanten, goede recensies en de eigen ontwikkeling van de Yag laser weten wij als geen ander hoe wij uw pigment probleem aan moeten pakken.
Door deze ervaringen kunnen wij stellen dat wij één tot vier behandelingen nodig hebben voor een acceptabel resultaat.
Er zijn echter grote verschillen in de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid kleurstof die in de huid is aangebracht en de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid. Deze factoren zullen een grote rol spelen in het verwijder proces en de bepalende factor zijn voor het aantal behandelingen en het eindresultaat.
De verkeerd geplaatste, te donkere of verkleurde pigmenten (kleurstoffen) worden door een zeer gecentreerde speciale laser straal tot zeer kleine stukjes geschoten (dit wordt ook wel gefragmenteerd genoemd).
Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt zal direct afgestoten worden tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling, en er is ook nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfe systeem en zo het lichaam verlaat.
De pigmenten (kleurstoffen) die zich in uw huid bevinden zijn snel en gemakkelijk aangebracht maar zeer moeilijk te verwijderen, wij gebruiken hiervoor twee verschillende behandelingen: de laser techniek en de naald removal techniek. Afhankelijk van uw probleem zullen wij beslissen welke techniek het meest geschikt is voor u.

Klik hier voor direct naar de naald techniek uitleg te gaan.

Perment make up herstel

Overzicht van de behandeling

Om ons een inzicht te geven over uw probleem vragen wij vaak vooraf om een goede kwaliteitsfoto te sturen, maar u kunt er ook voor kiezen om een persoonlijk intake gesprek op een van onze vestigingen in te laten plannen.

Klik hier om direct naar de contact pagina te gaan.

Om de behandeling meer aangenaam te maken kunt u ervoor kiezen om een lichte plaatselijke verdoving te nemen met Emla créme. Deze créme kunt u via uw huisartsarts op recept verkrijgen en daarna bij uw apotheek ophalen.
Voordat u aan de behandeling gaat beginnen moet u volgens de Nederlandse wet eerst de “gezondheidsverklaring” invullen, hier staan een aantal vragen op over uw gezondheid en eventueel medicijn gebruik. Deze gezondheidsverklaring vult u bij ons in voordat we gaan beginnen.

  • Mocht u niet gezond zijn, specifieke medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling staan, altijd vooraf de (huis)arts raadplegen.
  • De Yag laser behandeling mag niet bij u worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap.
  • Komt u voor uw eyeliner te laten laseren en heeft u een oogaandoening, dan dient u dat vooraf duidelijk aan ons te melden.
  • Het dragen van een bril of contactlenzen zien wij niet als een oogaandoening en is dan ook geen probleem.
  • Cliënten die een laser behandeling bij ons ondergaan mogen niet overgevoelig zijn voor licht (fotoallergisch) of laser gerelateerde behandelingen.

Klik hier om direct naar de gezondheidsverklaring te gaan.

Hierna zullen wij een foto nemen van de zone die we gaan behandelen, zo kunnen wij later goed bekijken wat de vorderingen zijn na één of meerdere behandelingen.
Wij zullen vooraf de keuze maken met welke laser frequentie wij uw probleem gaan aanpakken of we kunnen ook beslissen om met de naald removal techniek aan de gang te gaan. De beslissing die wij ter plekke nemen tussen de laser of de naald techniek hangt af van vele factoren.

Uw en onze bescherming:
 

  • Als uw voor uw wenkbrauwen komt en we gaan laseren, dan zullen wij voor de behandeling een brilletje bij u plaatsen om uw ogen te beschermen, de bril maak dat het zicht totaal onttrokken wordt aan uw ogen.
  • Als u voor uw eyeliner komt dan en we gaan laseren, zullen wij voor de behandeling doormiddel van een soort metalen lepeltje uw oog beschermen.
  • Als u voor uw lippen komt en we gaan laseren, dan zullen wij voor de behandeling een bril met gekleurde glazen geven die uw ogen beschermt.
  • Als u voor uw tatoeage komt en we gaan laseren, dan zullen wij voor de behandeling een bril met gekleurde glazen geven die uw ogen beschermt.
  • Mochten wij de keuze maken om voor de naald removal behandeling te kiezen dan heeft u geen bescherming nodig en gaan we direct aan de behandeling beginnen.
laser brillen voor uw en onze veiligheid

De laser behandeling voelt een beetje aan of er steeds een elastiekje tegen uw huid aan geschoten wordt, de meeste mensen vinden deze behandeling goed te verdragen.
De naald removal techniek is dezelfde techniek als u al heeft gehad toen het pigment bij u ingebracht werd met de permanent make up of tattoo behandeling, deze behandeling voelt dus ongeveer hetzelfde aan.
Na de behandeling krijgt u een verkoelende crème op de behandelde plek en ronden wij de behandeling af en krijgt u nog wat instructies voor de nazorg.

De huid heeft minimaal 4 weken nodig om genoeg te herstellen voor een volgende laser of naald removal behandeling. Als u na één of meer behandelingen het gewenste resultaat heeft bereikt dan moet u ongeveer 2,5 maand wachten voordat u kunt beginnen aan nieuwe permanent make up.
Door onze ruime ervaring bent u bij ons in veilige handen en kunt met een gerust hart beginnen aan de laser of naald behandeling.

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

laat google review achter
qr-code de permanent make up herstel review

© Copyright 2024 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy