Home » Naald removal behandeling

Naald removel behandeling

De naald removal behandeling (non laser removal) is in veel gevallen iets langzamer met verwijderen als de laser behandeling, dus waarom zou er voor de naald removal techniek gekozen worden en niet voor de laser behandeling?

Als het pigment niet met de laser verwijderd kan worden dan gaan wij over op onze unieke naald removal techniek. Met deze door ons zelf ontwikkelde techniek kunnen wij het pigment alsnog verwijderen of lichter maken wanneer de laser geen optie meer is. Wij kiezen voor de naald removel techniek als een pigment een uv filter heeft waar de laser niet doorheen kan of het een kleur betreft die we met de laser niet kunnen behandelen doordat er stoffen in zitten die niet kunnen afbreken.

Klik hier om direct naar de laser behandeling pagina te gaan.

De naald removal techniek (non laser removal) heeft nog een groot voordeel, wij kunnen hiermee heel nauwkeurig het pigment lichter maken. De laser gaat vaak te snel als u uw wenkbrauwen of eyeliner een tintje lichter wilt hebben, met de naald removal techniek is dit probleem zeer nauwkeurig op te lossen. Wij zullen voordat de behandeling begint uw pigment probleem goed inschatten en samen met u beslissen welke behandeling het meest geschikt voor u is.

We hebben verschillende naald removal behandelingen, hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Geheel verwijderen van permanent make up
  • Geheel verwijderen van Tatoeages
  • Donker pigment zeer nauwkeurig lichter maken
  • Gedeeltelijk verwijderen (bijvoorbeeld te dikke wenkbrauwen of eyeliner dunner of korter maken)
  • Uitgelopen eyeliner verwijderen
  • Te hoge boog in de wenkbrauwen aanpassen

De naald removal techniek (non laser removal) zal de inkapseling rond het pigment oplossen en de huid wat langer open houden om het lichaam de kans te geven op het pigment gedeeltelijk af te voeren en op te nemen. De huid kan na de behandeling rood en gezwollen zijn en heeft enkele dagen nodig om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om geheel te herstellen, deze periode moet daarom aangehouden worden voordat u weer de eventuele volgende behandeling mag ondergaan.

In veel gevallen wordt er bij de naald removal techniek een zuur of een andere bijtende stof gebruikt in de behandeling, onze eigen removy vloeistof bevat absoluut geen schadelijke stoffen voor de huid. 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van klanten die bij ons geholpen zijn met hun pigment problemen:

Eyeliner lichter maken met de naald removal techniek
Rood geworden IJzeroxide pigment in de lippen verwijderen
Grote Blauwe eyeliners verwijderen

Wij zien pigment problemen die variëren van kleine aanpassingen tot zeer ernstige problemen, meestal is de laser behandeling het beste maar voor de problemen die de laser niet aan kan gebruiken wij onze speciale naald removal techniek.

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

laat google review achter
qr-code de permanent make up herstel review

© Copyright 2024 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy