Home » Ons team

www.Permanentmakeupherstel.nl is opgericht door Alec Kurucz van Ecuri in Capelle a/d IJssel (links op de foto) en Robin Staal van De Permanent Make Up Studio in Zaandam (rechts op de foto).

Bij zeer veel klanten die wij spreken op congressen of in één van onze vestigingen is gebleken dat er zeer weinig informatie te vinden is op internet over het vakkundig en veilig verwijderen of herstellen van permanent make up. Wij hebben bijvoorbeeld van meerdere klanten vernomen dat ze al maanden op zoek zijn geweest naar een bedrijf dat hun verkeerd gepigmenteerde eyeliners veilig kon verwijderen. Dit was voor ons de reden om een nieuw bedrijf op te starten met een zeer uitgebreide en informatieve website alleen over dit onderwerp.

Bij een laser en naald removal of correctie behandeling zal u door Alec Kurucz of Robin Staal behandeld worden in één van onze vestigingen in Capelle a/d IJssel of Zaandam. Wij worden ondersteund door ons gemotiveerde team van 10 medewerkers, Angelique, Virginia, Merina, Manon, Mandy, Chantal, Eliza, Renate, Kristel en Frans.

https://permanentmakeupherstel.nl

Door onze gerichte laser en naald specialisatie en 20 jaar ervaring in verwijderen, herstellen, geheel nieuwe permanent make up en het verwijderen van tatoeages, begrijpen wij als geen ander dat perfectie en professionaliteit op de eerste plaats staan.

Graag adviseren wij u persoonlijk, via een foto consult of telefonisch zodat u de keuze kunt maken voor het geheel te laten verwijderen doormiddel van laser of de naald techniek, een correctie zou willen of dat u liever geheel nieuwe wenkbrauwen of eyeliner wilt laten pigmenteren.

Permanent make up herstel: Angelique
Permanent make up herstel: Virginia
Permanent make up herstel: Merina
Permanent make up herstel: Manon
Permanent make up herstel: Mandy
Permanent make up herstel: Chantal
Permanent make up herstel: Eliza
Permanent make up herstel: Renate
Permanent make up herstel: Kristel
Permanent make up herstel: Frans
Permanent Make Up Herstel Zaandam en Capell a/d IJssel

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel 
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

© Copyright 2018 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy