Home » Ons team

www.Permanentmakeupherstel.nl is opgericht door Robin Staal van De Permanent Make Up Studio in Zaandam (rechts op de foto) en Alec Kurucz van Ecuri in Capelle a/d IJssel (links op de foto).

Bij zeer veel klanten die wij spreken op congressen of in één van onze vestigingen is gebleken dat er zeer weinig informatie te vinden is op internet over het vakkundig en veilig verwijderen of herstellen van permanent make up. Wij hebben bijvoorbeeld van meerdere klanten vernomen dat ze al maanden op zoek zijn geweest naar een bedrijf dat hun verkeerd gepigmenteerde eyeliners veilig kon verwijderen. Dit was voor ons de reden om een nieuw bedrijf op te starten met een zeer uitgebreide en informatieve website alleen over dit onderwerp.

Bij een laser en naald removal of correctie behandeling zal u door Robin Staal of Alec Kurucz behandeld worden in één van onze vestigingen in Zaandam of Capelle a/d IJssel. Wij worden ondersteund door ons gemotiveerde team van 10 medewerkers.

https://permanentmakeupherstel.nl

 

Door onze gerichte laser en naald specialisatie en 20 jaar ervaring in verwijderen, herstellen, geheel nieuwe permanent make up en het verwijderen van tatoeages, begrijpen wij als geen ander dat perfectie en professionaliteit op de eerste plaats staan.

Graag adviseren wij u persoonlijk, via een foto consult of telefonisch zodat u de keuze kunt maken voor het geheel te laten verwijderen doormiddel van laser of de naald techniek, een correctie zou willen of dat u liever geheel nieuwe wenkbrauwen of eyeliner wilt laten pigmenteren.

Gebaseerd op 21 recensies.
F E
F E
2022-07-10
Met groen/blauwe wenkbrauwen die andere Studio’s hadden gezet en niet konden corrigeren heeft Robin met een paar behandelingen heel netjes verwijderd met de laser. Ook mijn ogen heeft hij met maar 1 behandeling bijna helemaal schoon gekregen. Dit ging echt heel snel…was ongelofelijk! Na een herstel periode heb ik nu 2 prachtige natuurlijke wenkbrauwen die ook Robin zelf heeft gezet met hele natuurlijke lijntjes… Een ander vertrouw ik niet meer…. Heel erg bedankt Robin! Je bent een echte kunstenaar….!👌
Monique Rijpkema
Monique Rijpkema
2022-06-12
Robin heeft heel vakkundig mn oude eyeliner (waar ik niet meer blij mee was) met een aantal laserbehandelingen verwijderd, super tevreden over!
Destiny Moetwil
Destiny Moetwil
2021-10-23
Na een verkeerd gezette eyeliner elders was ik opzoek naar iemand die dit kon herstellen voor mij. Na wat zoeken op Google kwam ik hier (bij Robin) terecht, eerst wat foto’s gestuurd per mail waar ik op een zondag ook direct antwoord op kreeg. Hebben we even gebeld voor alle uitleg. Hij neemt echt de tijd, zelfs op zondag! Uiteindelijk besloten om langs te gaan en te kijken wat hij voor mij kon betekenen en de 1e laserbehandeling te doen om te kijken hoeveel ik er ongeveer nodig zou hebben. Een stukje (ruim een uur) rijden vond in niet erg als het maar goed was, en dat was het! Heel rustig en met passie vertelde Robin wat hij ging doen met het ijzeren lepeltje (dat veel mensen zo eng vinden, stelde niet zoveel voor, je merkt het amper) en de laser, ook zei hij dat het even gevoelig was ondanks de emla zalf, jeetje ik dacht dat ik door de grond ging maar hij beloofde dat de volgende minder pijnlijk was. En ja hoor hij had gelijk! Uiteindelijk zo’n 5 laser behandelingen gehad elke keer werd het minder gevoelig (niet pijnloos maar wel dragelijk) en zag je de verkeerd gezette eyeliner weg gaan. Omdat ik een nieuwe eyeliner wilde kon ik na de 5e behandeling stoppen met de laser om er weer een mooie nieuwe eyeliner van te laten maken. Wat was ik blij. Het traject duurde even (van maart tot en met september) maar het was het allemaal waard! Afgelopen september heb ik door Robin een nieuwe eyeliner laten zetten. Ik ben er nu super blij mee, dankjewel voor alle goede zorgen!
Miriam Out
Miriam Out
2021-09-23
Wat een ontzettend lieve en spontane man, en wat is hij vakkundig !!!! Ik raad iedereen aan om de make up te laten zetten of te verwijderen...
Boas Agsteribbe
Boas Agsteribbe
2021-06-24
Ik ben hier geweest om de eyeliner onder en boven mijn ogen weg te laten laseren. Zeer kundig, super aardig maar vooral ook erg duidelijk hoe alles in zijn werk ging. Ik had het geluk dat alles met 1 behandeling weg was. Superblij met het resultaat. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Veronika Pavlova
Veronika Pavlova
2021-03-24
Sarah
Sarah
2021-03-18
H van de Bund
H van de Bund
2020-07-31
Ik ben zooo blij met vakmensen zoals Robin!! Hij heeft blauw geworden eyeliner verwijderd. Laser bij mijn ogen vond ik heel eng, maar met Robin had ik er vertrouwen in. Hij heeft duidelijk veel kennis, ervaring en hart voor zijn vak. Het is telkens probleemloos en snel genezen. Hoe vervelend de behandeling is past hij aan op wat jij wil: even doorbijten maar wat sneller er van af of rustig aan maar dan wat vaker terug komen. Dank je wel, Robin, je hebt me echt super geholpen! 🙂
Sherra Abdoelrahim
Sherra Abdoelrahim
2020-07-16
Eyeliner boven: Mijn eyeliner en wenkbrauwen PMU werden blauw na 1 jaar. Ik had geen vertrouwen meer in mijn vorige pmu mevrouw. Robin heeft mijn eyeliner hersteld. Hij heeft wat foutjes met de laser weggehaald. Mijn blauw uitgeslagen eyeliner is nu mooi zwart. Robin heeft een goede vaste hand, legt alles uit wat hij doet. Echt een vakman. Volgende stap is mijn blauwe ingekleurde wenkbrauwen weglaseren en mooie hairstrokes laten zetten. Bij Robin natuurlijk!!!!!
C Knigge
C Knigge
2020-07-09
Prima! Oude pmu laten verwijderen. Aardige man erg professioneel.
Google reviews

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

laat google review achter

© Copyright 2018 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy