Home » Ons team

www.Permanentmakeupherstel.nl is opgericht door Robin Staal van De Permanent Make Up Studio in Zaandam (rechts op de foto) en Alec Kurucz van Ecuri in Capelle a/d IJssel (links op de foto).

Bij zeer veel klanten die wij spreken op congressen of in één van onze vestigingen is gebleken dat er zeer weinig informatie te vinden is op internet over het vakkundig en veilig verwijderen of herstellen van permanent make up. Wij hebben bijvoorbeeld van meerdere klanten vernomen dat ze al maanden op zoek zijn geweest naar een bedrijf dat hun verkeerd gepigmenteerde eyeliners veilig kon verwijderen. Dit was voor ons de reden om een nieuw bedrijf op te starten met een zeer uitgebreide en informatieve website alleen over dit onderwerp.

Bij een laser en naald removal of correctie behandeling zal u door Robin Staal of Alec Kurucz behandeld worden in één van onze vestigingen in Zaandam of Capelle a/d IJssel. Wij worden ondersteund door ons gemotiveerde team van 10 medewerkers.

https://permanentmakeupherstel.nl

 

Door onze gerichte laser en naald specialisatie en 20 jaar ervaring in verwijderen, herstellen, geheel nieuwe permanent make up en het verwijderen van tatoeages, begrijpen wij als geen ander dat perfectie en professionaliteit op de eerste plaats staan.

Graag adviseren wij u persoonlijk, via een foto consult of telefonisch zodat u de keuze kunt maken voor het geheel te laten verwijderen doormiddel van laser of de naald techniek, een correctie zou willen of dat u liever geheel nieuwe wenkbrauwen of eyeliner wilt laten pigmenteren.

Uitstekend
Gebaseerd op 33 recensies
megan vaughan
megan vaughan
2024-02-01
Zo onwijs blij met het eind resultaat door Robin!! Hij heeft zijn belofte waar gemaakt (Robin gaf aan alles weg te kunnen krijgen en daar is niks aan gelogen). Jaren geleden heb ik permanente make-up laten zetten. Op dat moment dacht ik dat dit door een professional gedaan werd. Helaas bleek achteraf niks minder waar. De mevrouw die de permanente make-up had gezet, heeft het ontzettend verknald. Aller eerst had ze mijn eigen wenkbrauwen weg gehaald en daarvoor in de plaats nieuwe gepermanente wenkbrauwen gezet. De permanente make-up zat scheef, ver boven mijn eigen haargroei, was bijna of helemaal in de derde huidlaag geplaatst en was uiteindelijk een rode kleur. Ik ben bij 3 verschillende salons geweest om het weg te krijgen, maar alleen het eerste laagje ging eraf. Daarnaar maakte het niet uit hoeveel behandelingen ik was ondergaan, het ging er niet af. Uiteindelijk toevallig bij Robin terrecht gekomen en wat ben ik daar ontzettend blij om. Robin weet precies wat hij doet en hij helpt je om alles weg te krijgen. Ik had nooit gedacht dat het ooit nog weg zou gaan en gaandeweg had ik er soms ook een hard hoofd in (omdat er ineens meer permanente make-up omhoog kwam waardoor het erger leek te worden), maar de aanhouder wint. ALLES IS WEG😀😀!! Dus mocht je dit probleem ervaren, ga alsjeblieft gelijk naar Robin en verspil niet meer geld dan nodig is! En ook vooral niet meer tijd dan nodig is. Ik ben alles bij elkaar meerdere jaren bezig geweest. Als ik gelijk bij Robin terecht was gekomen, was ik veel eerder klaar geweest met de behandelingen. Nogmaals onwijs bedankt!! P.s. Ik heb op de Na foto geen nieuwe pms gezet.
petra labree
petra labree
2023-12-29
Hoi, ik wilde met m'n ouwe wenkbrauwen een touch up. Door de reviews kwam ik bij deze studio. Maar m'n ouwe wenkbrauwen was zwart grijs en veel te breed en het was geen pm te diep gegaan waardoor het een tatoeage was geworden. Naar lang praten wat de mogelijkheden was, zij Robin beste is alles weg laseren tot dat een schoonveletje is en daarna weer nieuwe zetten. Uit eindelijk ben ik daar voor gegaan. Ik heb totaal 6, behandeling gehad met elke keer tussen stop van 6 weken, je moet wel ff geduld hebben maar uiteindelijk heb ik nu vele malen mooie natuurlijke wenkbrauwen. Ben er zo blij mee.
S A
S A
2023-09-19
Fijne schone salon. Deskundig advies.
carrie vrolijk
carrie vrolijk
2023-09-08
2 x geleserd omdat het grijs was geworden goeden informatie als je het niet doet word het zo weer grijs en zo n lieve gozer is Robin je voelt je op je gemak bij hem geeft goede voorlichting dus gewoon gaan 😘🥰👍❤️
Alette van Tunen
Alette van Tunen
2023-06-05
Eyeliner deels laten verwijderen. Perfect geholpen, vakkundig, vriendelijk en hygiënisch.
Annemarie Masker
Annemarie Masker
2023-05-12
Ik heb mijn wenkbrauwen weg laten laseren want ik had onwijze zwarte blokken als wenkbrauwen. Wat ben ik onwijs blij dat ik bij Robin Staal terecht kwam! Een vakman in hart en nieren! Ik heb na een aantal behandelingen weer prachtige wenkbrauwen! Dank je wel Robin!
e masan
e masan
2023-02-08
Na 2 laserbehandelingen die door Robin zijn gedaan om de oude pmu (op mijn wenkbrauwen) te verwijderen oftwel wat achteraf getatoeëerd bleek te zijn door salons waar ik elders ben geweest ben ik heel tevreden met het laser resultaat. Hij heeft mij duidelijk goed en eerlijk advies hierin gegeven. De harde donker grijze lijnen waar ik mee binnen kwam zijn overduidelijk weg gelaserd en het is mooi licht bruin geworden. Het was pijnlijk.. maar wie mooi wilt zijn moet pijn lijden en in dit geval vond ik het zeker waard! Dank je wel Robin :)
Marian
Marian
2022-10-12
Mijn 10 jaar oude eyeliners boven en onder die hard en breed waren gezet heeft Robin herstelt naar smaller en lichter. Hij heeft dat erg mooi gedaan.
Google reviews

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

laat google review achter
qr-code de permanent make up herstel review

© Copyright 2024 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy