Home » Behandelingen

Laser of naald removal behandeling

Wij zijn uniek in Nederland en Europa en bieden het grootste aanbod van gespecialiseerde behandelingen aan in onze branche om uw pigment probleem op te lossen. Vaak zijn de laser studio’s niet in staat om een goede inschatting te geven van uw probleem omdat ze meestal niet de mogelijkheid hebben om ook weer nieuwe permanent make up te pigmenteren. Nagenoeg alle Yag lasers die in de laser klinieken worden gebruikt zijn niet geoptimaliseerd voor permanent make up te verwijderen. De pigmentatie kan hierdoor ook slechter in plaats van beter worden en in sommige gevallen kan een verkeerde laser zelfs schade aan de huid toebrengen, ook kan het pigment juist donkerder worden in plaats van lichter. Niet alle kleuren lenen zich om met de laser verwijderd te worden en daarom hebben wij in eigen beheer de naald removal techniek uitgevonden. Met deze techniek zijn wij uniek in Nederland en ver daarbuiten, wij verkopen deze naald removal vloeistof over de gehele wereld en zien de laatste jaren een sterke groei in de verkoop hiervan door de groeiende pigment problemen.

Wij bieden u een totaal pakket van A to Z, verwijderen maar ook weer herstellen of geheel nieuwe wenkbrauwen, eyeliner of lippen. Om beter bereikbaar te zijn hebben wij ons zowel in de regio Amsterdam als Rotterdam gevestigd.

Wij geven u de volgende mogelijkheden om uw oude of verkeerde pigment aan te pakken:

  • Geheel verwijderen van het pigment doormiddel van de laser techniek
  • Geheel verwijderen van het pigment doormiddel van onze unieke naald removal techniek
  • Te donker pigment lichter maken (komt vaak voor bij de wenkbrauwen en eyeliner)
  • Uitgelopen of verkeerd pigment bij de eyeliner verwijderen
  • Permanent make up bij de lippen weg halen of lichter maken
  • De kleur aanpassen
  • De vorm aanpassen
  • Geheel nieuwe permanent make up na het verwijderen van uw oude pigment
  • Permanent make up over uw oude pigment heen
Rood geworden IJzeroxide pigment in de lippen verwijderen
De eyeliner compleet verwijderen met de nd yag laser

Pigment problemen

Een probleem dat wij steeds meer zien is permanent make up die verkeerd in het buitenland is gezet, ook zien wij een stijgende lijn in het aantal problemen met een totaal verkeerde vorm of kleur. Verkeerde pigmenten (inkt) zoals vaak in het buitenland worden gebruikt of echte tattoo inkt voor permanent make up gebruiken staan boven aan onze lijst van problemen. Bij wenkbrauwen, eyeliner en lippen mag er niet dieper gepigmenteerd worden dan de tweede huidlaag (de dermis), gaat de specialist tot in de derde huidlaag (de subcutes) dan spreken wij niet meer van een pigmentatie maar van een tattoo. Pigment in de derde huidlaag zal in bijna alle gevallen verkleuren en na verloop van tijd rood, grijs, groen,blauw of paars worden, dit is meestal te danken aan een onvakkundige PMU studio. Er zijn bepaalde pigment kleuren die we beter met de laser techniek kunnen verwijderen maar er zijn ook pigment kleuren die we niet zo goed met de laser kunnen behandelen maar wel weer goed met de naald removal techniek. Wij zullen samen met u beslissen welke behandeling voor u geschikt is, en hebben voor nagenoeg al uw pigment problemen een laser of naald removal behandeling.

   075-7440088

Vestiging in Zaandam 
(regio Amsterdam)
Klokbaai 30
1506 VH
Zaandam

   010-4507790

Vestiging in Capelle a/d IJssel
(regio Rotterdam)
Lisbaan 15
2908 LN
Capelle a/d IJssel

laat google review achter
qr-code de permanent make up herstel review

© Copyright 2024 Ecuri en De Permanent Make Up Studio
All rights reserved / Privacy policy